balkanex logo
Baner

logoVisoka škola za poslovanje i upravljanje,
"Baltazar Adam Krčelić"

Vladimira Novaka 23, 10290 Zaprešić

Program studija na ovoj Visokoj školi koncipiran je slično kao programi suvremenih europskih koledža. Stručni studij Poslovanje i upravljanje je modularnog tipa i ima usmjerenja:

zgrada
1. Poslovna ekonomija i financije
2. Menadžment u kulturi
3. Menadžment uredskog poslovanja

Specijalistički studij Visoke škole im dva usmjerenja:

1. Projektni menadžment
2. Komunikacijski menadžmentUVJETI UPISA

Temeljni uvjeti upisa na stručni studij Poslovanje i upravljanje:

  • završena četverogodišnja srednja škola
  • položena državna matura ili položen razredbeni ispit na Visokoj školi
  • potpisan Ugovor o studiranju s Visokom školom

studentiNa temelju položene državne mature, bez obveze polaganja razredbenog ispita na Visokoj školi, izravno će se upisati učenici koji u školskoj godini 2012./2013. polože državnu maturu i tako završe svoje četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje. Svoje prijave za upis na 1. godinu stručnog studija, oni predaju putem Nacionalnog informacijskog sustava prijava na visoka učilišta (NISpVU) kojemu se pristupa preko Internetske stranice www.postani-student.hr

Bez obveze polaganja razredbenog ispita na Visokoj školi, izravno će se upisati i oni kandidati koji su državnu maturu položili u prošloj školskoj godini. Svoje prijave za upis na prvu godinu stručnog studija sa priloženom domovnicom, rodnim listom, svjedodžbama svih razreda srednje škole i dokazom o položenoj državnoj maturi, ovi kandidati osobno predaju u studentskoj službi Visoke škole za poslovanje i upravljanje, s pravom javnosti "Baltazar Adam Krčelić"


ŠKOLARINA

Visoka škola za poslovanje i upravljanje je privatna visoka škola koja se financira isključivo iz vlastitih sredstava (školarina).

Svi studenti stručnog studija plaćaju godišnju školarinu u iznosu 16.000,00 kuna, s mogučnošću obročnog plaćanja studenti 1(šest rata) i popustom za jednokratno gotovinsko plaćanje (5,5 %).

Prilikom upisa uplaćuje se 1. rata školarine u iznosu 3.000,00 kn, a ostatak se uplaćuje u pet jednakih rata. Dinamika plaćanja rata školarine regulirana je ugovorom o školovanju kojeg potpisuje student prilikom upisa.

Studenti kojima troškove školovanja plaća poslodavac dužni su prilikom upisa priložiti potvrdu ili odluku o plaćanju studija od strane poslodavca, a uplata školarine vrši se jednokratno prema ispostavljenom računu.

U cijeni školarine za stručni studij uračunata je ona stručna ispitna literatura koja je izdana u nakladi Visoke škole.


Kontakt

Vladimira Novaka 23, 10290 Zaprešić, Hrvatska
tel/fax: 01/3355-477, 01/3310-321
e-mail: tajnistvo@vspu.hr
Internet prezentacija: http://www.vspu.hr

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.
Web Pretraži Balkanex