balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sveučilište domaćin 8. CIRCLE konferencije
19.04.2011.

8. međunarodna naučna CIRCLE konferencija za marketing, menadžment, finansije, ponašanje potrošača, turizam i istraživanje maloprodaje, održaće se na Sveučilištu u Dubrovniku od 27. do 29. aprila 2011., u organizaciji Ekonomskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Na skupu će sudjelovati oko 200 naučnika/ca iz 29 zemalja sveta (Španija, SAD, Rusija, Velika Britanija, Nemačka, Indonezija…). Svečano otvorenje predviđeno je za sredu, 27. aprila 2011., u 10 i 30 sati.
Više o samoj konferenciji možete doznati na web-stranici www.8thcircleconference.com.


The Centre for International Research in Consumers, Locations and their Environments (CIRCLE) je interdisciplinarni centar za istraživanje i razvoj teorije i prakse ponašanja potrošača s globalnoga stajališta, kojem je cilj okupiti menadžere i istraživače te omogućiti razmenu međusobnih iskustava. Sveučilište u Dubrovniku je deo CIRCLE mreže. CIRCLE je pokrenut 2003. godine na Leeds Metropolitan University iz Velike Britanije, a danas okuplja više od 70 sveučilišta i poslovnih škola iz celoga sveta. CIRCLE je organizator i godišnje konferencije, koja se svake godine održava na jednoj od partnerskih institucija. Direktor CIRCLE-a za Hrvatsku je prof. dr. sc. Tihomir Vranešević s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.