balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Začini svoje leto, svet je jednu praksu udaljen od tebe!
21.04.2011.

Leto u inostranstvu zvuči primamljivo? Sunčanje na obali Turske ili Brazila? Uživati u čarima ruskih devojaka, proveriti da li su Italijani tako šarmantni kao što se priča ili probati indijske specijalitete?

INOSTRANSTVO, ISKUSTVO, PRIJATELJI I PRAKSA!

Međunarodna studentska organizacija AIESEC, i ovog leta, poziva sve zainteresovane studente da iskoriste priliku iuključe se u globalni program razvojnih praksi.

Svake godine, preko 10.000 naših članova se upusti u avanturu i proživi nezaboravno iskustvo na praksi i u zemlji koju izaberu. Najviše praksi se nudi u sledećim zemljama: Turska, Rusija, Indija, Ukrajina, Rumunija, Kina, Češka, Poljska, Brazil, Makedonija i Bugarska.

Praksa podrazumeva rad na projektima, koji traju najmanje 6 nedelja i gde će studenti imati mogućnost rada sa decom, predavanja engleskog jezika,  organizovanja radionica na temu ekologije, obrazovanja, kulturne tolerancije, rada na temu marketinga, finansija, bankarstva i slično. Studenti će takođe imati priliku da rade u različitim ustanovama, kao i nevladinim organizacijama.

Ovo je jedinstvena šansa da se upoznaju različite kulture, radi u drugačijem okruženju, uvežba strani jezik, doživi svet iz druge perspektive i stekne neprocenjivo iskustvo. Letnja praksa omogućava rad u internacionalnom timu sa studentima iz različitih zemalja, sklapanje prijateljstava iz celog sveta i upoznavanje jedne zemlje iz ugla lokalnog stanovništva.

Na praksu mogu otići svi studentibez obzira na kojoj su godini studija ili kakav prosek imaju. Svi zainteresovani pozvani su na prezentaciju letnjih praksi 14. aprila 2011. u 20h na Ekonomskom fakultetu, u Beogradu.

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.