balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ISU 2011, BUDVA 28. avgust- 16. septembar
21.04.2011.


Obavještavaju se studenti da će se Međunarodni ljetnji univerzitet, ISU 2011, održati u Budvi, u periodu od 28.avgusta do 16.septembra 2011. godine.

Program se organizuje u saradnji sa Univerzitetom za ekonomiju i biznis administraciju iz Beča i ostalim partnerskim institucijama (Ekonomski fakulteti iz Sarajeva, Mostara, Skadra i Prištine).
Tema Ljetnjeg univerziteta je: “EUROPEAN INTEGRATION FROM A BUSINESS PERSPECTIVE”.
Radni jezik škole je engleski. Kotizacija po studentu iznosi 666,65 € : Ekonomski Fakultet će izabranim kandidatima refundirati deo troškova kotizacije (u iznosu od 400E). Kotizacijom se pokrivaju troškovi smještaja u Budvi, doručak i ručak, kao i materijal sa Ljetnje škole. Rok za prijavu: 05. maj 2011.

Uslovi za prijavljivanje:
1. Studenti Ekonomkog fakulteta (prednost imaju studenti III I IV godine)
2. Znanje engleskog jezika Studentima koji uspešno završe ISU 2011, Ekonomski fakultet u Podgorici će priznati sledeće ispite: 1. MEĐUNARODNI MARKETING 2. MENADŽMENT MEĐUNARODNOG POSLOVANJA

Prijava i selekcija studenata: Prijavni materijal obuhvata: a) popunjen prijavni formular (nalazi se na sajtu u okviru oglasa o Ljetnjoj školi), b) potvrdu o ostvarenoj prosečnoj oceni ( koja je ujedno i dokaz da ste upisani na Fakultet), c) motivaciono pismo (na engleskom jeziku) i d) biografiju (na engleskom jeziku).

Prijavni materijal treba staviti u kovertu na kojoj će pisati ISU 2011, ime studenta i ostaviti ga na recepciji Fakulteta najkasnije do 05.maja 2011. (prijava se ostavlja na recepciji Fakulteta u periodu od 8h do 15h svakog radnog dana).

Selekcija studenata obaviće se putem prijave i intervjua koji će se organizovati nakon konkursa. Informacija o terminu intervjua biće blagovremeno dostavljena mejlom svim prijavljenim kandidatima. Ukupno 8 studenata sa Ekonomskog fakulteta u Podgorici učestvovaće na Ljetnoj školi, ISU 2011 u Budvi.

Dodatne informacije o Ljetnjoj školi možete dobiti ponedeljkom (13-15h) i četvrtkom (11h-14h) u kabinetu br.406., kao i na sajtu http://www.wu.ac.at/io/en/int/isu/

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.