balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Career StartUp 2011.
22.04.2011.

Drage kolege i kolegice,

Želite li posao, praksu ili volonterski rad? Spremite se za Career StartUp 2011.
Juče i danas 21. i 22. aprila 2011. godine održala se centralna manifestacija Centra za razvoj karijere studenata, peti po redu Career StartUp.

Studenti su imali jedinstvenu priliku da se predstave pred velikim brojem kompanija, te osiguraju sebi mesto u poslovnom svetu. Kompanije su tu da bi Vam nudile radna mesta te preko 40 praksi. Također, ovogodišnji novitet su udruženja u kojima možete volontirati na projektima koji Vas zanimaju.

Za četvrtak, 21.04.2011. pored berze, pripremili smo i niz interesantnih predavanja i radionica koje će Vam itekako koristiti za buduća iskustva. A, u petak 22.04.2011. zatvaramo ovogodišnji Career StratUp otvorenom diskusijom na temu ”Jadi mladog studenta – ta famozna Bolonja”.

Za više informacija možete se obratiti direktno u Centru za razvoj karijere studenata, slanjem mail-a na karijera.studenata@efsa.unsa.baili pozivom na broj 033/253-762.

Spremite svoje CV-jeve, jer „šansa postoji, na tebi je izbor!”
Srdačan pozdrav

 

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.