balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sastanak guvernera u Sarajevu
28.04.2011.

Guverneri centralnih banaka Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije dogovorili su danas na sastanku u Sarajevu da se definiše set indikatora prema kojima će biti moguće upoređivati makroekonomsku situaciju u zemljama.

Kako je saopštila Narodna banka Srbije, na sastanku je analizirana dosadašnja saradnja a guverneri su predstavili makroekonomska kretanja i pokazatelje za svaku zemlju pojedinačno.

evriciDelegacije su predvodili guverner Centralne banke BiH Kemal Kozarić, guverner Centralne banke Crne Gore Radoje Žugić i guverner Narodne banke Srbije Dejan Šoškić.

Istaknuta je potreba da se ne samo nastavi, nego i produbi saradnja, kao i da se pošalje poziv za pridruživanje centralnim bankama Hrvatske, Bugarske, Makedonije i Albanije. Sastanci će ubuduće biti održavani dva puta godišnje, u proleće i jesen.

Sledeći sastanak će biti održan na jesen u Crnoj Gori.

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.