balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Sestra Marka Cukerberga, Rendi, napušta "Fejsbuk"
4.8.2011.

Rendi Cukerberg, sestra osnivača Fejsbuka i direktorka marketinga ove kompanije, napušta FB kako bi pokrenula sopstvenu kompaniju.

rendi zukerberg napusta fejsbukU svom zvaničnom obraćanju ovi povodom Rendi je rekla da je za vreme rada u Fejsbuku uložila svoje srce u inovacije i uvođenje novog koncepta medija. Iako je, prema njenim rečima, dosta učinjeno na tom polju, sada je pravo vreme za nju da ode iz Fejsbuka i fokusira se na nove trendove u medijskoj industriji u okviru sopstvene kompanije.

Njena nov kompanija, pod nazivom RtoZ Media, pomoći će kompanijama da budu društvenije.

"Moj cilj je pokrenem sopstveni inovativni program i radim sa medijskim kompanijama kako bi se one razvile na nov, društveniji način", rekla je Cukerberg.

Iz Fejsbuka su potvrdili da se Rendi ne nalazi više na poziciji direktora marketinga ove kompanije, a sam Mark Cukerberg nije dao izjavu ovim povodom.

Inače, Rendi je nedavno dospela u žiži javnosti svojom izjavom da se mora ukinuti anonimnost na internetu.

(S media)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Avgust 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.