balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Polagala ispit na dan porođaja
08.08.2011.

Neimenovana studentkinja Univerziteta Nortvestern blizu Čikaga došla je na dvodnevno polaganje testa na dan kada joj je bio termin za porođaj, pošto nije želela da propusti šansu da polaže najvažniji ispit u “karijeri” studenta prava.

Polagala ispit na dan porođajaUpozorila je asistente da će joj možda početi kontrakcije, ali da zaista želi da polaže. Američka štampa prenosi da su kontrakcije zaista krenule tokom ispita, i da je studentkinja hrabro izdržala do kraja testa, a zatim hitno prebačena u bolnicu.

Malog dečaka je rodila carskim rezom samo sat i po vremena kasnije, a dok uživa u prvim danima majčinstva, moraće da “gricka nokte” – rezultati pravosudnog ispita biće poznati tek u oktobru.

(muskimagazin.com)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Avgust 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.