balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Najveći poslovni avion na svetu Erbas ACJ318
11.08.2011.

Na Latinoameričkoj konferenciji poslovne avijacije – LABACE i izložbi u Sao Paolu od 11. do 13. avgusta biće izložen najveći poslovni avion na svetu

Na konferenciji poslovne avijacije koja se održava pd 11. do 13. avgusta u Brazilu i tokom izložbe u narednih mesec dana, kompanija Erbas pružiće priliku posetiocima da vide najnoviji poslovni avion opremljen vrhunskom tehnologijom i komfornim enterijerom.

Najveći poslovni avion na svetu Erbas ACJ318Na izložbi će biti prikazan model Erbas ACJ318 kompanije VVIP charter sa izuzetno komfornom kancelarijom i dnevnim boravkom kapaciteta 19 putnika. Erbas ove godine prvi put učestvuje na konferenciji LABACE u Brazilu.

Avion Erbas ACJ318 ima dva puta širu kabinu od tradicionalnih poslovnih aviona i površinu od oko 75 m2, što odgovara veličini prosečnog stana. Poseduje dnevni boravak i kancelariju koja se pretvara u spavaću sobu, dva kupatila, što putnicima omogućava da uživaju u komfornom, praktičnom, kao i produktivnom i opuštajućem okruženuju.

Kompanija Erbas ima najveću porodicu korporativnih aviona od modela ACJ318 do ACJ380. Kao i svi Erbasovi korporativni mlaznjaci i Erbas ACJ318 ima mogućnost interkontinentalnih letova.

Do danas je prodato više od 170 Erbasovih korporativnih letelica, a među klijentima su najveće svetske kompanije, pojedinci i vlade mnogih zemalja.

(Economy.rs)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Avgust 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.