balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

"Anonimusi" ruše Facebook
15.08.2011.

U kompaniji „Fejsbuk“ raste nervoza kako se približava 5. novembar, za kada je hakerska grupa „Anonimus“ najavila napad na ovu najpopularniju internet društvenu mrežu.

"Anonimusi" ruše FacebookU kompaniji „Fejsbuk“ raste nervoza kako se približava 5. novembar, za kada je hakerska grupa „Anonimus“ najavila napad na ovu najpopularniju internet društvenu mrežu. Grupa hakera, nakon niza čuvenih napada, želi da 5. novembra „ubije“ mrežu „Fejsbuk“ radi „dobrobiti privatnosti“.

Francuski dnevnik „Nuvel observater“ piše da su „Anonimusi“ pozvali sve hakere-aktiviste i osobe koje žele da odbrane slobodu informisanja da se pridruže u „ubijanju“ mreže „Fejsbuk“ radi dobrobiti privatnosti. U poruci je istaknuto i da su u „Fejsbuku“ prodavali podatke vladinim agencijama i davali određene pogodnosti pristupa tajnim kompanijama radi špijuniranja ljudi.

U „Fejsbuku“ je ovih dana stanje alarmantno, iako se još niko iz kompanije nije oglasio povodom pretnji.

(Novosti)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Avgust 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.