balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

1,5 miliona dinara za decu Afrike
17.08.2011.

U kampanji UNICEF-a za pomoć gladnoj deci Afrike, do sada je prikupljeno blizu 1,5 miliona dinara, putem SMS poruka, i donacijama kompanija i pojedinaca.

1,5 miliona dinara za decu AfrikeOd početka akcije koja je počela 22. jula, prikupljene su 28.832 SMS poruke preko svih mobilnih operatera, rečeno je danas agenciji Beta u Kancelariji UNICEF-a u Beogradu.

Pojedinci i kompanije su na žiro račun uplatili 42.000 dinara namenjenih za pomoć deci Afrike koja svakodnevno umiru od gladi.

Glad je zvanično proglašena u Somaliji, a u Keniji i Etiopiji situacija je kritična, pogoršava se iz dana u dan.

Deca u tim afričkim zemljama imaju eventualno jedan obrok dnevno koji se često sastoji samo od kokosovih oraha i umiru svakodnevno.

Svi koji iz Srbije žele da pomognu, uplatu mogu izvršti na račun UNICEF-a kod Komercijalne banke: 908-20501-70, sa pozivom na broj 43973-0070000000009, svrha uplate: pomoć za decu Afrike.

Pomoć se može donirati putem SMS-a slanjem prazne poruke na 9009, a cena jedne poruke je 50 dinara bez PDV-a.

(Beta)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Avgust 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.