balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Dobio bioničku ruku od Mercedesa
19.08.2011.

Ovaj tinejdžer, koji sa ocem Robom (44) i majkom Tinom (42) živi u Vokingamu u Berkširu, nije se ustezao da se obrati čuvenom proizvođaču automobila sa molbom da mu pomogne da dobije novu protezu.

Dobio bioničku ruku od MercedesaMetju Džejms, 14-godišnji Englez koji je rođen bez leve šake, dobio je od kompanije „Mercedes” bioničku ruku, najsavremeniju na svetu.

Metju je zatražio pomoć i velika kompanija se blagonaklono odazvala

Sve je počelo kada je Metju poslao pismo Rosu Bronu, šefu „Mercedes GP Petronas Formule jedan”, britanskom konstruktoru i ekipi Formule 1 u vlasništvu „Mercedes-Benca”, i zatražio od njega 35.000 funti (oko 40.000 evra) za novu bioničku protezu.

Zauzvrat, dečak je, kako piše list "24 sata" ponudio da kompanija stavi logo „Mercedesa” na protezu kao što se reklamira na automobilima Formule 1.

(SEEbiz/24Sata)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Avgust 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.