balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Telekom kupio Arenu Sport

(27.08.2011.)

Kupovinom 51 odsto akcija, kompanija Telekom Srbija postala je većinski vlasnik kompanije HD WIN i sva četiri TV kanala Arena Sport koje ta kompanija emituje, saopštio je Telekom Srbija.

Ta investicija predstavlja najznačajnije ulaganje Telekoma Srbija posle kupovine većinskog paketa Telekoma Srpske i osnivanja operatora m:tel u Crnoj Gori, ističe se u saopštenju.

Tom akvizicijom, Telekom Srbija je postao prvi telekomunikacioni operator u Srbiji koji će osim distribucije imati značajnu ulogu i u proizvodnji multimedijalnih sadržaja.

telekom srbijaTelekom Srbija će svojim korisnicima omogućiti gledanje televizijskog programa, ne samo Arena sport kanala, preko internet televizije (Web TV) i televizije putem mobilnih uređaja, telefona i tablet računara (Mobile TV). Kako se navodi, najgledaniji sportski kanal i vodeća telekomunikaciona kompanija u regionu već su pokrenuli i nove zajedničke projekte, koji će uskoro biti ponuđeni na tržištima Srbije, BiH i Crne Gore.

Za razliku od klasične televizije, korisnici će putem interneta i mobilnog telefona uz Web i Mobile TV, pored TV programa, moći da prate i specijalne i ekskluzivne
sadržaje, kao što su prenosi utakmica, koncerata, filmova ili različitih zabavnih i informativnih emisija koje nisu na redovnom programu.

Nove usluge Web i Mobile TV korisnicima Telekoma Srbija biće omogućena od 1. septembra.

Televizijski program putem Interneta (Web TV) biće dostupan u okviru 3 paketa: Osnovnog (B92 info, SOS kanal, Studio B, Feelmax Yu, TV S, Travel, Outdoor, BBC world, DM SAT), Arena paketa (Arena 1, 2, 3, 4) i Paketa za odrasle
(Dorcel).

Dodatna pogodnost je i to što korisnik Web TV, pakete može da aktivira i na samo 24 sata.

Putem mobilnog telefona (Mobile TV), korisnici će moći da prate sadržaj 14 TV kanala: B92 info, Studio B, SOS kanal, Metropolis, Arena Sport 1, 2, 3, 4, Feelmax, TV S, Bloomberg, BBC world, Deutsche Welle i Dorcel, takođe
podeljenih na Osnovni (TV uživo), Arena i Paket za odrasle.

(Blic)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Avgust 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.