balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Skinsi napali studente nožem

 

Skinsi napali studente nožem
(08.12.2011.)

Plenum studenata beogradskog Filozofskog fakulteta saopštio je danas da su tri osobe napale studente koji protestuju u jednoj učionici u zgradi tog fakuleta, a da je jedan od napadača pretio nožem.

Studenti protestuju dva meseca, zahtevajući niže školarine.

skinsi skinhedsi napali studenteU saopštenju Plenuma piše da su trojica, kako su naveli, neonacista sinoć u 21 sat upala u zgradu Filozofskog fakulteta gde su u blokiranoj učionici 101 napali studentkinje i studente u protestu.

"Jedan od napadača je odmah po ulasku u učionicu izvadio nož i pretio prisutnima", navodi se u saopštenju i dodaje da je potom krenuo da napadne jednog studenta koji se odbranio tako što je zgrabio kompjuterski monitor kojim je blokirao ubod.

U saopštenju se dodaje su nakon toga napadači istrčali iz učionice i zgrade fakulteta, bežeći ka Vasinoj ulici. U oktobru, tokom protesta studenata Filološkog I Filozofskog fakulteta, grupa skinhedsa pokušala je da upadne u zgradu Filološkog fakulteta, a u zgradu Filozofskog su bacili baklju.

Kako se navodi, sinoćnji incident je četvrti napad na student, a i do sada su u napadima korišćeni noževi, pajser, bokser, suzavci i kamenice.

Nastava na Filozofskom fakultetu, posle tronedeljne blokade koju je organizovao Plenum, normalizovana je 11. novembra, ali su studenti odlučili da protest nastave samo u učionici 101 kako bi bili sigurni da će njihovi zahtevi biti ispunjeni. 

(Vesti Online)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.