balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Osmeh na dar po šesti put

 

Osmeh na dar po šesti put
(13.12.2011.)

Prvi studentski humanitarni fond "Osmeh na dar" organizuje, šestu po redu, novogodišnju akciju prikupljanja pomoći za najugroženiju decu sa teritorije Srbije, saopšteno je iz tog fonda.

osmeh na darU okviru akcije, koja će trajati do 23. decembra, studenti će prikupljati novogodišnje paketiće i materijalnu pomoć (u vidu lekova, medicinskih sredstava i slično) za ugrožene porodice i institucije koje brinu o siromašnoj, bolesnoj i deci s invaliditetom širom Srbije.

Volonteri će svakog dana dežurati na Pravnom fakultetu u Beogradu, od 10 do 17 časova, a zainteresovani se pozivaju da skromnim doprinosima pomognu ovu akciju, navodi se u saopštenju.

Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu i grupe studenata tog fakulteta osnovali su Fond "Osmeh na dar" u februaru 2009. godine.

U radu Fonda učestvuju studenti svih većih fakulteta Beogradskog univerziteta, kao i Univerziteta u Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu, navodi se u saopštenju.

(Glas Javnosti)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.