balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

IEKA fabrika 2012. u Srbiji

 

IKEA fabrika 2012. u Srbiji

(26.12.2011.)

Švedska fabrika nameštaja "Ikea" počeće sredinom 2012. godine da gradi svoj prvi tržni centar u Srbiji koji će, prema procenama, biti otvoren tokom 2013. godine.

ikea swedenPredstavnici Vlade Srbije i "Ikee" postigli su dogovor o investicijama te kompanije u Srbiji, koja će graditi četiri tržna centra - u Beogradu, Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu, piše današnji "Blic".

Lokacija tržnog centra u Beogradu biće uz autoput ka Hrvatskoj, ali još nije precizirano gde će se robna kuća tačno nalaziti.

Početna ideja je da osim robne kuće u kojoj će "Ikea" prodavati svoj nameštaj i sitno pokućstvo, bude izgradjen i šoping centar gde bi se prodavala garderoba, obuća, elektronski aparati. Robna kuća bi imala 35.000 kvadrata, a ceo tržni centar oko 100.000 kvadrata.

(Beta)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.