balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Luj Viton tužio Hangover zbog torbe

 

Luj Viton tužio Hangover zbog torbe

(26.12.2011.)

Modna kuća “Luj Vuiton” odlučila je da tuži producente hit komedije “Mamurluk 2” zbog tašne koju u filmu nosi lik koga igra Zek Galifijanakis.

luj viton mamurluk hangoverNaime, čelnici “Luj Vuitona” su kivni na producente filma jer je po njihovoj tvrdnji tašna koju Zek nosi u filmu kopija, a ne originalni proizvod ovog modnog brenda.

Krivična tužba podneta je 22. decembra u federalnom sudu u Njujorku, a vlasnici popularnog brenda su naveli da lažni “Luj Vuiton” može da stvori veliku konfuziju među njihovim kupcima, kao i da je na ovaj način ugledu te kompanije naneta velika šteta i povređen ugled.

Oni su takođe tražili i da se scena u kojoj glumac noseći tašnu izgovara rečenicu: “Pazi malo, ovo je “Luj Vuiton””, iseče iz filma, a sa druge strane potražuju i deo profita od filma jer smatraju da na to imaju pravo kao deo odštete.

(Blic)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.