balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeftinija putovanja za studente
01.07.2011.

Prezentacije studentske benefit i platne kartice "Izi travel kard" (Easy Travel Card) biće održane na više od 70 fakulteta i visokih škola širom Srbije, a u danima upisa brucoša, ETC kartica će se izdavati po 50 odsto nižoj ceni.

Brucoši će na svojim fakultetima i visokim školama, kod vidno obeleženih ETC promotera, moći da se informišu o pogodnostima koje im kartica pruža, a koji obuhvataju i do 70 odsto popusta na autobuski, železnički i avio saobraćaj, popuste na kurseve jezika i računara, kao i do 50 odsto popusta na pozorišne predstave, biblioteke i sportske centre.

U danima upisa brucoša, ETC kartica će se izdavati po cenama nižim za 50 odsto, odnosno za 300 umesto regularnih 600 dinara.

Da bi se prijavili za ETC karticu, budućim studentima nije potrebna nikakva dodatna dokumentacija, već samo registracija kod ETC promotera, a više informacija može ne naći na sajtu www.etc.org.rs ili na broj telefona 011/3975 924, dodaje se u saopštenju.

(Tanjug)

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.