balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Džastin Timberlejk direktor MySpace-a
02.07.2011.

Novi vlasnik Myspacea postala je oglašivačka kompanija Specific Media s kojom muzičar sarađuje. Osim direktorske pozicije, dobiće i deonice društvene mreže.

- Moramo osmisliti nešto što će omogućiti fanovima da neometano komuniciraju sa zvezdama kad god to požele. Mora postojati mesto gde će moći slušati muziku, gledati video-klipove i povezati se jedni s drugima te raspravljati. Myspace ima potencijala da postane upravo takvo mesto, rekao je Džastin Timberlejk (30) koji će uskoro postati novi glavni direktor Myspacea.

Novi vlasnik je oglašivačka kompanija Specific Media s kojom Timberlejk sarađuje. Muzičar će navodno dobiti i paket deonica, a društvenu će mrežu potpuno okrenuti muzici i zabavi. Na mestu direktora zameniće Majka Džonsa.

Myspace je počeo propadati pojavom Facebooka te Mardoku više nije bio isplativ.

(Economy.rs, Tanjug)

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.