balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Student Američkog Univerziteta BIH upao u Google
04.07.2011.

Američka kompanija Google, najpoželjniji poslodavac na svetu, zaposlio je Damira Agovića, diplomanta druge generacije studenata Američkog univerziteta u Bosni i Hercegovini na poziciji Online media associate koja predviđa rad sa Google-ovim klijentima iz Nemačke, Austrije i Švajcarske. Nakon procesa prijave na konkurs kompanija Google...

... odlučila je ponuditi stalno zaposlenje studentu Američkog univerziteta.

upao u googleOdgovarajući na pitanje u kojoj meri su Američki univerzitet u BiH i obrazovanje koje je stekao pomogli da dobije posao u Google-u, Agović ističe da je takvoj firmi važan rad u međunarodnom okruženju, nastava se odvija na stranom jeziku i to je obrazovna institucija koja forsira međunarodnu saradnju.

- Isto tako, verujem da je bilo korisno što im možemo prezentovati američku diplomu, s obzirom da se radi o američkoj firmi. Google-ov prevashodni cilj u pronalaženju kadrova jeste njihova osposobljenost za rad u internet industriji, rekao je Agović.

Kako je saopšteno, svi studenti imaju jednake šanse na Američkom univerzitetu u BiH, a kvalitet obrazovanja koji se temelji na američkom sistemu, američkim profesorima, modernim metodama sticanja teoretskih znanja i praktičnih iskustava, garant su za pronalaženje najatraktivnijih pozicija u najboljim kompanijama sveta.

A ZAŠTO JE GOOGLE NAJPOŽELJNIJI, POGLEDAJTE SNIMAK RADNOG OKRUŽENJA GOOGLE-a


(Vijesti.ba)

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.