balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Novak Djokovic Ministar Srbije
06.07.2011.

Milijarderi Ron Barkl, menadžer Novaka Đokovića, i Bili Ngok, vlasnik “Serđo Takinija”, koji su juče doputovali u Beograd, planiraju da investiraju u Srbiju, piše “Blic“.

novak djokovic ministar srbijePrema saznanjima ovog lista, Noletovi gosti su ozbiljno zainteresovani za ulaganje u sektor energetike i na tu temu su već obavljeni neki razgovori.

“Tačno je da Barkl i Ngok žele da pomognu Novakovoj Srbiji i ulože u energetiku“, potvrdio je za “Blic” Goran Đoković, Novakov stric i direktor ATP turnira “Serbia open”.

On, međutim, nije želeo da precizira sa kim su do sada vođeni razgovori i koje su tačno investicije u planu.

Novak Djokovic Ministar SrbijeDa se nešto “kuva”, nagovestio je juče i Vuk Jeremić, ministar spoljnih poslova, koji je blizak sada najboljem svetskom teniseru kao predsednik Udruženja teniskih profesionalaca Srbije.

Posle ovakvih vesti, nije ni čudo što američka agencija AP ocenjuje da bi Nole lagano pobedio na predsedničkim izborima u Srbiji, a trenutni "nosilac titule“ Boris Tadić kaže da bi mu rado prepustio svoje mesto.

(Blic)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Jul 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.