balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook uvodi video razgovore
07.07.2011.

Ono što su mnogi očekivali da će se desiti nakon što je Facebook objavio partnerstvo sa kompanijom Skype, odnedavno u vlasništvu Microsoft-a, upravo se desilo – putem ove društvene mreže možete videti svog sagovornika putem video-chata.

facebook uvodi video razgovoreIzvršni direktor kompanije Mark Zukerberg takođe je predstavio novi dizajn poruka i opciju grupnog chata, koja je identična aplikaciji "Hangouts" servisa Google+, nove društvene platforme na Internetu koju je Google predstavio prošle nedelje.

Podsetimo, Google je prošle nedelje izvršio možda prvi ozbiljni marketinški napad na Facebook predstavljajući servis Google+, koji iskreno govoreći, predstavlja "Facebook sa nekoliko poboljšanih funkcija".

Ono što je veoma važno povodom novog video-chata Facebook-a je da će on biti omogućen i na mobilnim telefonima, za razliku od osnovnog Skype servisa.

Osim fantastičnih novih funkcija, Zukerberg je zvanično potvrdio da je njegova društvena mreža dostigla 750 miliona korisnika širom sveta.

Kako Facebook video-chat funkcioniše, možete videti na Facebook blogu.

(Economy.rs)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Jul 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.