balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koja banka je najbolja?
09.07.2011.

Britanski časopis Juromani proglasio je šesti put zaredom Rajfajzen banku (Raiffeisen Bank International) za najbolju banku u srednjoj i istočnoj Evropi.

Koja banka je najbolja?"Ove nagrade su potvrda našeg rada i odražavaju ukorenjenost banke na području srednje i istočne Evrope, koja će, smatramo, ostati najvažnije područje rasta u Evropi", izjavio je predsednik Izvršnog odbora Herbert Stepic.

 

Rajfajzen je u Austriji vodeća privredna i investiciona banka. U srednjoj i istočnoj Evropi pruža usluge na 17 tržišta.

"Nagrade za izvrsnost", koje Juromani dodeljuje već 20 godina, odaju priznanje finansijskim institucijama koje ostvaruju najbolje rezultate na svakom značajnom finansijskom tržištu i proizvodnom segmentu, kao i vodećim bankama u preko sto zemalja.

(Beta)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Jul 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.