balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Najbolji menadžeri u Istočnoj i Jugoistočnoj Evropi
10.07.2011

Biznismeni Miodrag Kostić, Miroslav Bogićević i Dušan Bajatović dobitnici su priznanja Najmenadžer - šampioni biznisa jugoistočne i srednje Evrope.

Priznanje koje dodeljuje Evropsko udruženje menadžera sa sedištem u BiH je uručio Bakir Izetbegović, član Predsedništva Bosne i Hercegovine.

najbolji menadžeri u evropiZa najmenadžere između ostalih proglašeni su i gradonačelnici Sarajeva i Banjaluke Alija Behmen i Dragoljub Davidović, kao i Verica Maraš, izvršna direktorka kompanije „Plantaže 13. jul”. Ivo Josipović, predsednik Hrvatske, koji nije prisustvovao svečanosti, dobitnik je specijalnog priznanja za razvoj Hrvatske i regiona i njihovo ostvaranje prema svetu.
Nagrađene je u zgradi Predsedništva BiH primio Bakir Izetbegović. Miodrag Kostić, vlasnik MK grupe, istakao je da se kompanije s ovih prostora moraju povezati da bi bile konkurentnije.

Dušan Bajatović, direktor Srbijagasa, ukazao je na potrebu većeg partnerstva državnih i privatnih firmi, a Miroslav Bogićević, direktor Farmakoma, najavio je ulaganja u rudnike u BiH.

(Blic)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Jul 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.