balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fudbaleri Partizana upisali Megatrend
10.07.2011

Prvu godinu studija na Megatrend univerzitetu upisali su prvotimci Partizana Stefan Babović, Nenad Filipović, Marko Šcepović, Saša Ilić, Saša Marković, Vladimir Stojković i Vladimir Jovančić.

fudbaleri upisali MegatrendRektor Megatrenda prof.dr Mića Jovanović naglasio je da je Megatrend univerzitet ponosan što je napravio posebne uslove kako bi naši najbolji profesionalni sportisti bili ostvareni i na polju nauke.

Podsetio je da je naš najbolji sportista svih vremena, trenutno prvi teniser sveta Novak Đoković, odličan student druge godine Fakulteta za poslovne studije, te da je pravi trenutak da se sve predrasude o obrazovanju profesionalnih sportista rasprše i da je ovo jedan veliki korak u tom smeru.

Predsednik FK Partizan Dragan Đurić izrazio je zadovoljstvo zbog uspostavljene saradnje i rekao da smatra da svaki fudbaler, bez obzira na blistavu karijeru treba da se posveti i učenju kako bi stekao diplomu i imao dobre startne pozicije za budućnost, odnosno za period kada završi profesionalnu fudbalsku karijeru.

Fudbalere Partizana pozdravila je popularna pevačica Nataša Bekvalac, inače predavač na Megatrendu.

(Blic)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Jul 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.