balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Društvena mreža LinkedIn iza Facebook-a
12.07.2011.

Platforma "LinkdIn" (LinkedIn) zauzela je tokom juna u SAD-u drugo mesto među društvenim Internet mrežama, ispred "Majspejsa", a iza "Fejsbuka", objavila je danas istraživačka kompanija "KomSkor".

Društvena mreža LinkedIn iza Facebook-aTa mreža, namenjena profesionalcima, zabeležila je u junu 33,9 miliona pojedinačnih poseta, što je povećanje od 63 odsto za godinu dana, preneli su francuski elektronski mediji.

Broj pojedinačnih poseta mreži "LinkdIn" beleži stalni rast već dva meseca, odnosno od njenog uvođenja na Berzu u maju.

Ispred "LinkdIna" se nalazi "Fejsbuk" sa 160,9 miliona pojedinačnih poseta u junu, što predstavlja rast od 14 odsto u odnosu na isti mesec lane, dok "Majspejs" zaostaje, sa padom pojedinačnih poseta tokom godinu dana za 50 odsto, na 33,5 miliona poseta.

Mreža "Tviter" se približava "LinkdInu" sa 30,6 miliona pojedinačnih poseta u junu, što je rast od 31 odsto tokom poslednjih 12 meseci, tako da se nalazi odmah iza "Majspejsa".

(Economy.rs, Tanjug)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Jul 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.