balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google+1 sve uspešniji
13.07.2011.

Upotreba "Guglove" opcije "+1" se, kako se procenjuje, u velikoj meri proširila poslednjih sedmica na Internetu, pokazali su rezultati istraživanja kompanije "BrajtEdž" - BE (BrightEdge).

Google+1 sve uspešnijiTa opcija se trenutno nalazi na drugom mestu po upotrebi, iza "Fejsbukove" opcije "Volim", ali ispred "Tviterove" opcije "Tvit", preneli su danas francuski elektronski mediji.

Analiza BE-a, sprovedena na 10.000 Veb sajtova, pokazala je da se upotreba opcije "+ 1", uvedene pre oko četiri meseca, povećala za 33 odsto za nekoliko sedmica, tako da je njen udeo među raznim opcijama dostigao 4,5 odsto.

Udeo opcije "Volim" je međutim i dalje na prvom mestu i iznosi 10,8 odsto, a "Tvita" 2,1 odsto, tako da se nalazi na trećoj poziciji.

(Economy.rs, Tanjug)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Jul 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.