balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prešao u Facebook iz Google+a
15.07.2011.

Čovek koji je učestvovao u stvaranju nove društvene mreže Google +, Pol Adams, je samo dve nedelje nakon njenog lansiranja, prešao iz Googla u Facebook.

Nakon što je na svom blogu objavio da mu kompanija Google, u kojoj je bio zaposlen, zabranila da objavi knjigu "Društveni krugovi" (Social circles) u kojoj objašnjava kako je nastao Google +, Adams je prešao u kompaniju Facebook.

Prešao u Facebook iz Google+aNaime, u Google su mu još prošle godine rekli da odloži objavljivanje knjige dok Google + ne ugleda svetlost dana, ali ni tada mu to nisu dozvolili.

On je rekao da se oseća "kao da je naleteo na bivšu djevojku“ i da je trenutak da raščistiti "neke stvari sa bivšom firmom".

"Ne znam zašto mi ne dozvoljavaju da objavim knjigu koja je bazirana na istraživanjima nekih univerziteta i u kojoj nema informacija koje bi kršile autorska prava“, kaže Adams koji je prešao u Facebook i počeo da radi na novoj knjizi "Grouped".

(MONDO)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Jul 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.