balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jedna šifra i username za sve sajtove
18.07.2011.

Softverska kompanija Mozilla predstavila je svoj Browser ID projekat koji omogućava korisnicima da se loguju na bilo koji sajt sa metodom jednog prijavljivanja.

browser ID Mozilla FirefoxBrowser ID je eksperimentalni projekat gde su jedna e-mail adresa i lozinka dovoljne da se prijavite na bilo koji web sajt na internetu.

Browser ID će potvrditi vašu e-mail adresu i garantovati vaše vlasništvo za "unapređeno jedan-klik iskustvo". Den Majls iz Mozilla Labsa poručuje "Browser ID olakšava vaše prijavljivanje na web sajtove. Ne morate više da birate proizvoljno korisničko ime i pravite komplikovanu lozinku koju je lako zaboraviti".

U suštini vi dobijate Browser ID, dodatu e-mail adresu do nje i izaberete lozinku. Potom verifikujete vašu e-mail adresu koristeći "Verified Email Protocol" i zatim će vas Browser ID pustiti da se logujete na bilo koji web sajt pomoću tih podataka. Kada posetite web sajt koji zahteva prijavljivanje, Browser ID će se pojaviti kada kliknete na dugme "prijaviti" ili ekvivalentno. Zatim treba da izaberete e-mail adresu i Browser ID će učiniti ostalo.

(SoftwareBenchmark)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Jul 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.