balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mlad, uspešan i perspektivan
18.07.2011.

Dok njegovi vršnjaci traže 200 dinara od roditelja za cigarete i maštaju o 1.000 dinara za izlazak, Nikola Pandrc sa samo 26 godina radi kao zamenik direktora Sektora za javne nabavke u Republičkom zavodu za zdravstveno osiguranje (RZZO), instituciji čiji je godišnji budžet veći od dve milijarde evra.

rzzoUporedo sa ovako odgovornim poslom Nikola privodi kraju doktorske studije na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, gde je završio osnovne i master studije iz oblasti ekonomije.

- Veliki je izazov raditi u instituciji kakva je RZZO. Radeći na najsloženijim poslovima kao zamenik direktora Sektora za javne nabavke susrećem se sa brojnim problemima koje timski rešavamo. Velika je odgovornost na meni, pogotovu što sam mlad rukovodilac u sektoru u kom se sprovode javne nabavke velikih vrednosti, kako bi se zdravstvenim ustanovama omogućilo redovno snabdevanje lekovima i medicinskim sredstvima - kaže Nikola Pandrc.

(Blic/24 sata)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Jul 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.