balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prednost pri budućem zapošljavanju
22.07.2011.

Jednogodišnji rad sa prvom generacijom volontera JKP „Gradske pijace“, završen je juče u okviru poslednje radionice na temu „Ekologija“.

Rad sa volonterima definisan je Protokolom o saradnji „Gradskih pijaca“ sa Poljoprivrednim fakultetom i Fakultetom veterinarske medicine potpisanim u martu 2010. godine. Kroz do sada održanih 47 radionica, odabrani studenti ova dva fakulteta upoznali su se sa organizacijom rada JKP „Gradske pijace“ i započetim projektima, kao i radom nadležnih ministarstava i prisustvovali brojnim seminarima i predavanjima od značaja za rad u ovom sektoru.

Prednost pri budućem zapošljavanju„Generacija studenata završne godine Poljoprivrednog fakulteta i Fakulteta veterinarske medicine, njihovi najpreduzimljiviji predstavnici, i ove godine imaće priliku da steknu praktična znanja i veštine koji mogu biti njihova komparativna prednost pri budućem zapošljavanju. Druga generacija volontera pokušaće da dostigne i premaši uspehe prve. To neće biti nimalo lak zadatak“ - istakla je Bojana Vlahović, menadžer projekta „Volonterski centar“.

Volonteri su tokom rada bili raspoređeni na svim većim pijacama koje se nalaze u sistemu JKP „Gradske pijace“, koji su proizvođače informisali o njihovim mogućnostima za dalji plasman robe, a sa nadležnim republičkim inspekcijama sarađivali u vezi monitoringa kvaliteta i bezbednosti hrane.

Projekat „Volonterski centar“ ima za cilj da aktivnije i profesionalnije uključuje pojedince u kreiranje uslova života i rada u resoru. Zadatak ovog centra je da poveže institucije iz resora i da omogući zainteresovanim volonterima angažovanje u aktivnostima i oblasti za koju su profesionalno vezani ili generalno zainteresovani, kao i da promoviše volonterski rad.

(Danas)

 


Neke vesti i zanimljivosti iz meseca: Jul 2011

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.