balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fakulteti opet deru studente
15.06.2011.

Ministarstvo prosvete nije ispunilo obećanje i platilo školarinu akademcima koji su posle rangiranja ostali ispod crte.

Od studenata koji su posle rangiranja prošle godine ostali ispod crte za prelazak na budžet, a kojima je Ministarstvo prosvete obećalo da će im platiti školarinu, sada moraju da plate zaostale rate da bi overili semestar.

facx- Moja ćerka treba da upiše treću godinu na Višoj poslovnoj školi i sada joj traže da plati 30.000 dinara za overu semestra. Jesenas je morala da plati jednu ratu pri upisu godine, a sada joj traže da plati još tri, jer Ministarstvo nije platilo - kaže majka studentkinje sa VPŠ.

Da studenti ne mogu dalje da studiraju bez para na osnovu usmenog obećanja Ministarstva prosvete, potvrdio nam je i Ilija Samardžić, direktor VPŠ.
- Prošle godine smo studentima, na osnovu usmene preporuke Ministarstva, omogućili da studiraju bez plaćanja do juna. Rekli smo im da plate jednu ratu dok Ministarstvo ne donese odluku šta će dalje.

Slobodan Jauković, pomoćnik ministra prosvete za visoko obrazovanje, rekao nam je da se taj problem upravo rešava.

(Kurir)

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.