balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aplikacija Google Maps prati javni prevoz
16.06.2011.

Google je u saradnji sa četiri američka i dva evropska grada dodao novu mogućnost svojoj aplikaciji Google Maps koja obaveštava korisnika da li autobusi i vozovi kasne i koliko je to kašnjenje.

Novi dodatak "Guglovim mapama" funkcioniše vrlo jednostavno. Korisnik treba da pokrene aplikaciju i odabere stanicu do koje putuje i nakon toga dobija spisak autobusa i vozova koji kasne, kao i vreme njihovog polaska i procenu dolaska na stanicu na kojoj se on trenutno nalazi, prenele su agencije.

Četiri američka grada koja su pružila podršku "Guglovim mapama" su Boston, Portland, San Francisko i San Dijego, dok su u Evropi to Madrid i Torino.

Kompanija pregovara i sa drugim prevoznicima kako bi oni svojim korisnicima omogućili uvid u red vožnje.

Da bi nove mogućnosti bile dostupne, mora se instalirati najnovija verzija aplikacije "Mape", a operativni sistem "android" mora da bude verzije 1.6 ili noviji.

Nova mogućnost je dostupna i na stonim računarima koji imaju instaliranu aplikaciju "Mape".

(Economy.rs, Tanjug)

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.