balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Nelt" uvodi SAP poslovni softver
16.06.2011.

Jedna od vodećih distributerskih kuća u regionu "Nelt Co" potpisala je ugovor o nabavci i implementaciji SAP poslovnih rešenja sa partnerskom kompanijom "S&T Serbia". Ugovorom je predviđeno pokrivanje celokupnog poslovanja Nelt-a i ovo će biti jedan od najvećih SAP projekata u poslednjih nekoliko godina u Srbiji.

"Nelt" se na uvođenje ovog svetskog poslovnog rešenja odlučio iz potrebe da se poboljša i unapredi poslovni proces i time kvalitet usluga. Novo poslovno rešenje će biti snažna podrška u uspostavljanju vrhunskih standarda u delatnostima kojima se "Nelt" bavi. To će nadalje biti jak alat u upotrebi, koji će doprineti da se dugoročno zadrži liderska pozicija na tržištu, kako je navedeno u saopštenju SAP.

SAP poslovni softver podrazumeva veću fleksibilnost i efikasnost – obezbeđujući iscrpne, precizne i pravovremene informacije sa samog prodajnog mesta, integrisane podatke o potrošačima, bržu i efikasniju razmenu podataka i komunikaciju između poslovnih jedinica. Ovo će između ostalog obezbediti definisanje i praćenje svih troškova - na taj način olakšavajući proces njihovog smanjenja i donošenja pravih odluka.

Generalni direktor SAP-a, Vladimir Popović izrazio je zadovoljstvo što je još jedna velika srpska kompanija odlučila da uvede ova poslovna rešenja:

- Ponosni smo što je "Nelt" izabrao SAP. Posebno smo radosni što se trend rasta interesovanja za SAP nastavlja, što ukazuje da se i domaća ekonomija lagano oporavlja i da kompanije sve više žele da ulažu u ono što će im obezbediti rast produktivnosti i konkurentnosti. Broj preduzeća koja kod nas koriste SAP rešenja je u stalnom porastu i sada već imamo više od 100 firmi u Srbiji kojima SAP pomaže da uspešnije rade.

(eKatija)

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.