balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chrysler povlači vozila zbog greške u sistemu upravljanja
17.06.2011.

Američki proizvođač automobila "Chrysler"  saopštio je da radi popravke povlači sa tržišta  11.351 vozilo, zbog nepostojećeg ili pogrešno ugrađenog dela sistema za upravljanje, što bi moglo da dovede do lošeg rada volana.

Po navodima nadležnih većina vozila proizvedena je u pogonima Ohio, u periodu od polovine aprila do polovine maja.

Nekima od modela proizvedenim ove godine, među kojima su "Chrysler 200", minikombiji "Town" i "Contry", "Dodge Ananger", "Calliber" i drugi, nedostaje vijak osovine upravljačkog stuba ili je on pogrešno ugrađen, tako da postoji mogućnost da dođe do sudara, saopštio je "Chrysler", a prenio Reuters.

Auto-dileri u SAD će pregledati povučena vozila i popraviti upravljački stub ukoliko postoji potreba za time. Očekuje se da će povlačenje biti započeto ovog meseca, navodi se u saopštenju.

(SEEbiz)

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.