balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Otvara se Mekdonalds kod Velike Plane
(23.06.2011.)

Prvi "Mekdonalds" (McDonald's) restoran uz autoput u Srbiji biće otvoren u petak, 24. juna, kod Velike Plane, najavila je kompanija.

Novi "Mekdonalds" biće otvoren kod hotela "Balkan" i pumpe Naftne industrije Srbije (NIS), na 95. kilometru auto-puta iz pravca Beograda ka Nišu.

mekdonalds velika planaRestoran u Velikoj Plani je prvi koji se otvara uz autoput u našoj zemlji, a 15. u Srbiji, od kojih je njih 11 u Beogradu i po jedan u Novom Sadu, Subotici i Nišu.

Novootvoreni "Mekdonalds" u Velikoj Plani ima 100 mesta u restoranu, 100 mesta u bašti i 20 u sekciji "Mekkafe" (McCaffe), a u sklopu restorana nalazi se i "Mekdrajv" (McDrive).

Restoran brze hrane će zvanično biti otvoren za građanstvo u subotu, 25. juna od 8:30 sati, kada će biti upriličen celodnevni program za sve posetioce.

(Economy.rs, Tanjug)

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.