balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Račun za mobilni dve hiljade evra!
25.06.2011.

Predsednik Skupštine Kula Željko Kovač potrošio je u maju čak dve hiljade evra za službeni mobilni telefon.

Nakon što je lokalna javnost saznala za astronomski račun koji je Telekom Srbija poslao na adresu opštinske uprave u Kuli, u upućenim kuloarima, kao i u samoj opštinskoj zgradi, počele su spekulacije o identitetu raskalašnog lokalnog funkcionera.

racun za mobilni dev hiljade evraKorisnik službenog telefona koji je za mesec maj potrošio preko 570 megabajta interneta u romingu i opštinu Kula koštao više od 192 hiljada dinara, po svemu sudeći, je Željko Kovač predsednik SO Kula koji je ove sumnje juče i sam potvrdio.

U opštinskoj upravi nisu želeli da otkriju ime funkcionera koji je odgovoran za šestocifreni račun, tvrdeći da će od pružaoca usluga odnosno Telekoma Srbije tražiti da im „storniraju račun kao dugogodišnjem klijentu“.

Račun je, kako tvrdi anonimni izvor, nastao „iz neznanja“ jer „korisnik nije znao da mu je telefon u romingu dok je boravio u pograničnoj zoni“, kao i da je „onlajn bio svega par minuta“.

Predsednik SO Kula Željko Kovač potvrdio je da je on bio korisnik spornog broja, ali da još uvek nije dokazan „iznos“.

„Tražili smo da se račun proveri. Ako se utvrdi da je tako kako jeste - snosiću odgovornost“, rekao je Kovač koji je mobilni internet u romingu preko službenog telefona koristio prilikom privatnog putovanja prošlog meseca.

(Blic, B92)

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.