balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nokija sarađuje sa CNN-om?
27.06.2011.

Najveći svetski proizvođač mobilnih telefona, finska "Nokija", objavila je da će pružati usluge mapiranja za TV mrežu Si-En-En internešenal njuz (CNN international news).

nokia sarađuje sa CNN-omU "Nokiji" su istakli da će ta saradnja nadograditi iskustvo koje su dve kompanije stekle tokom britanskog kraljevskog venčanja krajem aprila, kada je američka mreža koristila "Nokijine" trodimenzionalne mape na svojim platformama, prenela je agencija AP.

"Nokija" je saopšila i da će njeni korisnici moći da koriste aplikaciju koja će im omogućiti pristup međunarodnim izveštajima Si-En-Ena, kao i direktno gledanje video sadržaja preko Interneta.

(Economy.rs, Tanjug)

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.