balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prodali Myspace za 35 miliona
30.06.2011.

Kompanija News Corporation prodala je društvenu mrežu MySpace za 35 miliona dolara firmi za oglašavanje”Specific Media”, izjavio je za Rojters izvor koji je dobro...

prodali myspace za 35 milionaKompanija News Corporation prodala je društvenu mrežu MySpace za 35 miliona dolara firmi za oglašavanje”Specific Media”, izjavio je za Rojters izvor koji je dobro upoznat sa detaljima transakcije. “News Corporation” Ruperta Mardoka će nakon prodaje zadržati oko 5 odsto udela u “MySpace”-u, koji je pre šest godina kupio za čak 580 miliona dolara.

Očekuje se da će nakon što se prodaja okonča oko polovina od 500 zaposlenih u “MySpace”-u dobiti otkaz. Pre šest godina “MySpace” je smatran jednim od najjačih internet projekata, a pojavom “Facebook”-a započeo je njegov pad.

(personalmag.rs)

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.