balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Viktorija grupa” ulaže u agrar 50 miliona evra
02.05.2011

Vodeća kompanija u agrobiznisu na Balkanu “Viktorija grupa”, uložiće u razvoj ove i iduće godine ukupno 50 miliona evra, što će znatno doprineti jačanju investicione aktivnosti u toj oblasti srpske privrede.

"Viktorija grupa", okuplja 10 preduzeća u poljoprivredi ili posredno orijentisanih ka agraru.
agro  “Jasna strategija kompanije omogućila je da i na evropskom tržištu kapitala privlačimo pažnju institucionalnih investitora, koji očekuju stabilan rast, jasno definisanu viziju dugoročnog razvoja i sigurne prinose na kapital”, rekla je Tanjugu direktorka marketinga “Viktorija grupeNatalija Kurjak.

Potvrda tome je i uspostavljena poslovna saradnja sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj, jednom od najistaknutijih svetskih finansijskih institucija “u kojoj smo dobili partnera za razvoj koji smo planirali”, dodala je ona.

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.