balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konzum potpisao ugovor s novosadskom Neoplantom
02.05.2011.

Neoplantine paštete i gotova jela moći će se kupiti u Konzumovim prodajnim centrima. Plan je novosadske kompanije da u sljedeće tri godine u Hrvatskoj ostvari tržišni udio od najmanje pet posto u kategoriji pašteta.

NOVI SAD - Novosadska kompanija za proizvodnju mesa Neoplanta potpisala je ugovor sa zagrebačkim Konzumom, najvećim maloprodajnim lancem u Hrvatskoj, i od danas će se paštete i gotova jela ove kompanije moći kupiti u Konzumovim prodajnim centrima, javlja Radio televizija Vojvodine.

neoplantaKako je priopćeno iz Neoplante, prva pošiljka proizvoda već je stigla u Hrvatsku pa se paštete Patelina i gotova jela Prego sada nalaze na policama više od 800 marketa, supermarketa, ali i Konzumovih centara Velpro.

Neoplanta očekuje odlične rezultate prodaje, javlja RTV, jer su gotova jela Prego, za razliku od sličnih proizvoda drugih tvrtki koji se nalaze u konzervama, zasad jedina na hrvatskom tržištu pakirana u aluminijsku foliju. Plan je novosadske kompanije da u sledeće tri godine u Hrvatskoj ostvari tržišni udio od najmanje pet posto u kategoriji pašteta.

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.