balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kemal Kozarić: "Svi bi se trebali okrenuti ekonomiji i reformama"
08.05.2011.

Guverner Centralne banke BiH Kemal Kozarić uveren je da će uskoro biti formirana vlast na nivou BiH i da će se svi okrenuti ekonomiji i reformama.

kemalPrema njegovim rečima, blagi oporavak nakon krize predstavlja šansu da se odlučnim reformama omogući priliv kapitala i investicija i taj pozitivni trend nastavi.

"Nezaposlenost u BiH je još najveći problem, stopa iznosi 27,2 odsto i viša je nego u drugim zemljama. Očekujem da se vlasti okrenu rešavanju tog problema", rekao je Kozarić za federalne medije.

On je istakao da BiH može da koristi i iskustva susjednih država regiona, te zbog toga treba razvijati i regionalnu saradnju, gde Centralna banka BiH ostvaruje značajne pomake.

(24sata.info)

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.