balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zemljotres doneo korist "Ford"-u
24.05.2011.

"Ford" vidi "veliku šansu" da u narednim mesecima preuzmu kupce od japanskih autokompanija koje se suočavaju sa odlaganjem proizvodnje zbog zemljotresa i cunamija.

"Mogućnosti za 'Ford' u Japanu nikada nisu bile veće," izjavio je danas izvršni diektor kompanije "Ford-Japan" Tim Taker, prenela je agencija AP.

ford koristi zemljotres u japanu"Ford motor" ima velike ambicije da poveća rast u Japanu. Ali, kao i ostali američki proizvođači kola, u mnogome zaostaje na tržištu na kome dominiraju lokalne auto-kuće, kao što su "Tojota", "Nisan", "Honda" i druge.

Japanske autokompanije ne rade punim kapacitetima od 11. marta kada su u zemljotresu i cinamiju stradali ključi proizvođači auto-delova na severoistoku Japana.


Pojedini kupci ne mogu da očekuju da će njihova vozila biti isporučena u narednih nekoliko meseci u Japanu, a neka će stići tek naredne godine.

(smedia)

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.