balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Osnovan Megatrend University Worldwide Japan
26.05.2011.

Prekjučerašnjim potpisivanjem ugovora, poslovna škola Teogaku Training School iz Japana i zvanično je postala akademska institucija Megatrend University Worldwide Japan. Megatrend University Wordlwide Japan je osnovan 20. maja ove godine, čime je poslovna škola Teogaku Training School Japan prerasla u akademsku instituciju sa trogodišnjim i četvorogodišnjim studijama.

megaNa osnovu toga studenti iz azijsko-pacifičkog regiona će moći da prate program Megatrend univerziteta u Beogradu, Beču i Londonu. Jučerašnjem potpisivanju ugovora prisustvovali su ministar prosvete i nauke Žarko Obradović, ambasador Japana Tošio Cunozaki, predsednik Megatrend University Worldwide Japan Kičiro Hazegava i rektor Megatrend univerziteta Mića Jovanović.

Rektor Jovanović je naglasio da je ovo veliki korak ne samo za Megatrend već i za celokupno srpsko obrazovanje, jer je ovo praktično prvi korak Srbije u „izvozu“ znanja. Obradović je izrazio zadovoljstvo zbog internacionalizacije Megatrend univerziteta, jer se saradnjom domaćih i inostranih obrazovnih profila stvara plodna podloga za podizanje kvaliteta visokog obrazovanja u Srbiji.


(Danas)

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.