balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Windows 8 zvanično stiže 2012.
26.05.2011.

Stiv Balmer, izvršni direktor Microsoft korporacije, zvanično je objavio da će se Windows 8 pojaviti na tržištu 2012. godine.

Mnogi su očekivali da će nova verzija Microsoftovog operativnog sistema izaći sledeće godine, ali kompanija je prvi put sada i zvanično potvrdila 2012. kao konačan datum.

win„Dok s nestrpljenjem očekujemo sledeću generaciju Windows sistema ima još puno novina koje će stići u međuvremenu “, kazao je Balmer na konferenciji proizvođača softvera u Tokiju u govoru čiji je transkript objavljen na zvaničnom sajtu Microsofta.

„Kako godina bude napredovala čućete još mnogo o tabletima, PC-jevima i drugim stvarima vezanim za Windows 8”, dodao je on.

Windows 8 tako će se pojaviti 3 godine posle verzije Windows 7 koju Microsoft očekuje da proda u preko 350 miliona primeraka ove godine.

Novi OS imaće osavremenjen korisnički interfejs i podržavaće ARM čipove male potrošnje, što bi trebalo da Microsoft učini konkurentnim na sve jačem tržištu tablet računara.

(B92.net)

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.