balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nokia Oro - Nokia najavljuje novi smart telefon za premijum tržište
27.05.2011.

Nokia Oro, vrhunski smart telefon sa ekranom osetljivim na dodir, uskoro će se naći u pordaji u Evropi.

Dostupan samo u ograničenoj količini, Nokia Oro je izrađen kombinacijom kože koju isporučuje Bridge of Weir LeatherTM i 18-karatne pozlate , sa menu tasterom izrađenim od safir kristala. Ovaj vrhunski smart telefon poseduje kameru rezolucije 8 megapiksela i AMOLED ekran od ojačanog stakla dijagonale 3,5 inča, čineći ovaj uređaj čvrstim, živopisnog i bogatog karaktera .

nokia“ Samo pakovanje Nokia Oro telefona govori o tome das mo stvorili smart telefon koji predstavlja pravo zadovoljstvo kada se drži u ruci i pruža zadovoljstvo kada se koristi ", rekao je Alesandro Lamanna , potpredsednik za marketing u kompaniji Nokia. " Nokia Oro je izuzetna kombinacija delikatne izrade i pažljivo odabranih ekskluzivnih materijala. Dizajniran je uz nepogrešivu strast za detalje, bilo da su u pitanju zlatni detalji na uređaju, safir kristal menu taster ili ručno umotana koža na pozadini.”

Nokia Oro prodajno pakovanje takođe uključuje i 18-karatno zlatno izdanje nagrađeneNokia J bluetooth slusalice. Nokia J poseduje “Always Ready” tehnologiju - tako da korisnik može jednostavno da se javi i započne razgovor na telefonski pozivi – a omogućuje i do tri meseca autonomije između dva punjenja .

Isporuka Nokia Oro počinje u sledećem kvartalu i uključivaće najnoviji Simbian Anna softver, donoseći unapređeni način unosa teksta, poboljšane Ovi Mape i bolji pretraživač internet.

(Economy.rs)

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.