balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YouTube: tri milijarde poseta dnevno
27.05.2011.

YouTube je objavio da se preko njegove platforme dnevno pregleda tri milijarde video sadržaja, što je više za 50 odsto u odnosu na prethodnu godinu i da se svakog minuta pošalje 48 sati video sadržaja, što predstavlja rast od 100 odsto za godinu dana.

zouTo bi, kako su naveli u "Guglu", kompaniji koja je 2006. godine kupila "JuTjub" za 1,65 milijardi dolara, značilo da svaki drugi čovek svakodnevno gleda video sadržaje preko "JuTjuba".

Taj rast je, pre svega, rezultat napretka brzog i veoma brzog Interneta, poboljšanja infrastrukture u zemljama sa tržištima u razvoju i povećanja broja mobilnih uređaja, preneli su francuski elektronski mediji.

"JuTjub", koji je proslavio šest godina postojanja, postao je na taj način nezaobilazan na svetskom Veb prostoru.

(Economy.rs, Tanjug )

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.