balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eksplozije u radnjama "Ikea"
31.05.2011

Eksplozivne naprave aktivirane su u prodavnicama švedske kompanije "Ikea" u Belgiji, Francuskoj i Holandiji, a u incidentima nije bilo povređenih

Male eksplozivne naprave aktivirane su u prodavnicama švedske kompanije "Ikea" u Belgiji, Francuskoj i Holandiji, a u incidentima nije bilo povređenih, saopštile su danas belgijske vlasti.

Eksplozije su odjeknule u prodavnicama u belgijskom gradu Gentu, francuskom Lilu i holandskom Ejndhovenu, ali nisu pričinile nikakvu štetu niti je bilo žrtava, preneo je AFP.

ikea eksplozije"Imamo informaciju da su se istovetne eksplozije dogodile na sve tri lokacije, a uz eksploziv je bio sakriven satni mehanizam", rekla je predstavnica za štampu tužilaštva u Gentu An Shonjans.

U Gentu, jedan zaposleni u "Ikei" i jedan radnik obezbeđenja požalili su se na bol u ušima posle dve slabije eksplozije, koje su sinoć ođeknule skoro istovremeno ispred zatvorene prodavnice.

Eksploziv je aktiviran na daljinski upravljač, rekla je Shojansova i dodala da su se u Ejndhovenu i Lilu dogodili skoro istovetni incidenti.

"U kontaktu smo s vlastima u Ejndhovenu i Lilu kako bismo ustanovili da li su ovi slučajevi povezani", kazala je ona.

Belgijska policija treba da istraži svih šest objekata "Ikee" u toj zemlji.

 

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.