balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Novi savitljivi telefon iz Samsunga

 

Novi savitljivi telefon iz Samsunga
(07.11.2011.)

Savitljivi telefoni zvuče kao naučna fantastika, ali iz Samsunga stižu najave da će se prvi takvi modeli pojaviti za nekoliko meseci, već 2012. godine.

samsung mobajlIz kompanije Samsung najavili su da će se njihovi savitljivi telefoni na tržištu pojaviti u prvim mesecima 2012. 

Nadamo se da ćemo ga predstavit u prvoj polovici 2012", rekao je Robert Ji, jedan od direktora Samsunga na konferenciji na kojoj su sumirani rezultati rada kompanije. 

On je precizirao da će prvi uređaji na kojim će ova tehnologija biti primenjena biti mobilni telefoni, ali su u planu i tableti.  Samsung je AMOLED savitljive telefone dijagonale 4,5 inča i "debljine" od 0,3 milimetra predstavio još u januaru ove godine. Tehnologija se sastoji od upotrebe materijala koji stvara svetlost u svakom pikselu, tako da nije neophodno pozadinsko osvetljenje.

Iz kompanije su najavili da će pratiti uspeh pametnog telefona Galaxy S II, koji se u prvih pet meseci prodao u 10 miliona primeraka, a prema podacima Strategy Analyticsa, Samsung je u trećem tromesečju ove godine isporučio 27.800.000 pametnih telefona. 

(Mondo)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.