balkanex logo
Baner

NEWS ARHIVE OF 2011


FUN ARHIVE OF 2011

Stigao najnoviji Smoki

 

Stigao najnoviji Smokić
(07.11.2011.)

Kompanija Soko Štrak, članica Atlantik Grupe, investirala je u novu, najsavremaniju tehnologiju za proizvodnju Smokija vrednu 2.5 miliona evra.

smokicOvom investicijom postojeći kapaciteti za proizvodnju Smokija uvećani su za 33 odsto. Takože, na tržište je plasiran i novi proizvod - Smokić, flips sa kikirikijem, koji je namenjen dečijoj ishrani. 

Smokić je obogaćen mešavinom 8 vrsta žitarica, a nastao je kao rezultat praćenja svetskih trendova i kontinuiranog ulaganja u kvalitet i razvoj. Novi proizvod odlikuje se autentičnim Smoki ukusom, ali i novim, originalnim oblikom i atraktivnim pakovanjem.

Kroz stalna tehnološka unapređenja, osluškujući želje i potrebe potrošača, Soko Štark radi na inoviranju asortimana i proširenju postojećeg portofolija proizvoda, čije su posebne odlike jedinstvene recepture i tehnološki proces proizvodnje - vođen tako da su sačuvana hranljiva svojstva prirodnih sirovina.

Agresivniji nastup na postojećim tržištima, samo je logičan nastavak osnovne orjentacije od koje "Soko Štark" ne odstupa, a to je kvalitet.

(Economy.rs)

 


Neke vesti i zanimljivosti sa našeg portala:

JOŠ VESTI...
ZANIMLJIVOSTI...

HTML Comment Box is loading comments...

 

 

TEST

Testirajte svoje znanje iz oblasti ekonomije i menadžmenta, takmičite se sa kolegama iz regije.

test startPogledajte našu RANG LISTU.

 

PROČITAJTE

Arhiva najvažnijih događanja sa fakulteta naših zemalja i novosti sa Balkana kao i zanimljivosti.
POGLEDAJ.

FORUM

Balkanex Forum posvećen je prvenstveno studentima i osmišljen je tako da teme i postovi foruma, kao i ostali sadržaj pomognu povezivanju budućih mladih menedžera i ekonomista sa prostora Ex-Yu. Download okačenih radova drugih studenata foruma, pronalaženje pravih informacija, olakšavanje studiranja na razne načine, globalne teme i druge postove možete naći na našem forumu.